Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συνεργατών (Π.Ε.Σ.)
 
Γίνε μέλος τώρα! Ξεκίνα να κάνεις τις παραγγελίες σου ONLINE & κέρδισε προνομοιακές εκπτώσεις, σε χιλιάδες προϊόντα!!!
 
Δες παρακάτω αναλυτικά τα στάδια επιβράβευσης συνεργατών.
 
 
 
MEMBER
 
Με την εγγραφή σας και την επιβεβαίωση των στοιχείων σας έχετε πρόσβαση στις τιμές, ειδικές προσφορές και στη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
 
 
PARTNER
 
Με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και την επιβεβαίωση της πρώτης παραγγελίας σας γίνεστε συνεργάτης μας ( Partner ). Σε αυτήν την κατηγορία έχετε πρόσβαση σε εκπτώσεις - ειδικές προσφορές. Επιπρόσθετα μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία του φυσικού σας καταστήματος για να το παρουσίασουμε στα Συνεργαζόμενα Καταστήματα.
 
Σε περίπτωση που ο λογαριασμός μείνει ανενεργός για διάστημα άνω των 6 μηνών διαγράφεται αυτόματα.
 
 
 
BRONZE

Για να αποκτήσετε το σήμα Bronze θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω απλή διαδικασία! Με την καταχώρηση και πληρωμή της πρώτης σας παραγγελίας άνω των 200,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, κερδίζετε για τις επόμενες αγορές σας το σήμα BRONZE – άρα και μεγάλες εκπτώσεις! Για να διατηρήσετε το σήμα σας  θα πρέπει να καταχωρήστε μία ή περισσότερες παραγγελίες συνολικής αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 600,00 € μέσα στο τρίμηνο* που ακολουθεί.


*Σε περίπτωση που για 3 συνεχόμενους μήνες δεν επιτευχθεί ο στόχος ξαναγυρίζετε στην κατηγορία Partner
 
 
 
 
 
 
SILVER
 

Με την καταχώρηση και πληρωμή της πρώτης σας παραγγελίας άνω των 500,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, έχετε κάνει το μεγάλο βήμα !! και κερδίζετε για τις επόμενες αγορές σας το  σήμα SILVER - άρα και μεγαλύτερες εκπτώσεις! Για να διατηρήσετε το σήμα σας  θα πρέπει να καταχωρήστε μία ή περισσότερες παραγγελίες συνολικής αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 1500,00 € μέσα στο  τρίμηνο  που ακολουθεί.

 
*Σε περίπτωση που για 3 συνεχόμενους μήνες δεν επιτευχθεί ο στόχος ξαναγυρίζετε στην κατηγορία Bronze
 
 
GOLD
 
Με την καταχώρηση και πληρωμή της πρώτης σας παραγγελίας άνω των 1300,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, κερδίζετε για τις επόμενες αγορές σας το  σήμα GOLD - άρα και πολύ σημαντικές  εκπτώσεις σε όλα σχεδόν τα προϊόντα μας ! Για να διατηρήσετε το σήμα σας  θα πρέπει να καταχωρήστε μία ή περισσότερες παραγγελίες συνολικής αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 2600,00 € μέσα στο  δίμηνο  που ακολουθεί.
 
*Σε περίπτωση που για 2 συνεχόμενους μήνες δεν επιτευχθεί ο στόχος ξαναγυρίζετε στην κατηγορία Silver
 
--------------------------------------
 
Όροι και Προϋποθέσεις Επιβράβευσης

Όλες οι παραγγελίες  να γίνονται online μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Σε περίπτωση άλλου τρόπου παραγγελίας (μέσω τηλεφώνου, email κτλ) δεν ισχύουν τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης.

Οι όροι και προυποθέσεις των χρεώσεων μεταφοράς και αντικαταβολής ισχύουν ως έχουν.


Οι όροι και προυποθέσεις επιστροφών ισχύουν ως έχουν.


 
 
Ευχαριστούμε.